Kuukse bieren

WITKOPPE 6,4%

Onze eerste nieuwe in 2024! Een tarwebier geïnspireerd door Duitse Weizenbieren En met een vette knipoog naar …..koppe ;-). Ontwikkeld in samenwerking met Hobbybrouwerij Machutus uit Escharen. Moutige zachtheid, kruidige tonen en een heerlijke zoetige fruitigheid. Proef de passie van Noordoost Brabant in elke slok! Leverbaar in 33cl fles.

Kuuks Kansas Blond 33cl

KANSAS BLOND 6,0%

Klassiek blond bier. Fris, smaakvol, typisch Belgisch gistkarakter en met prettige hop achtergrond. Door een proefpanel unaniem gekozen uit 9 variaties als 40 jarig jubileumbier voor Cafe Tapperij Kansas. Vandaar de naam Kansas Blond. Heeft in 2022 nationale erkenning in zilver gekregen als Huisbier van het jaar, categorie licht, door Entree Magazine. Volgens de jury een goed gebrouwen, klassieke, mooie blond. Leverbaar in 33cl fles en 20l RVS fust.

Kuuks Hazy IPA

HAZY IPA 7,0%

De Hazy IPA is een tropische Double Dryhopped smaakbom met 3 soorten hop en laag in bitterheid. Vanwege ons 5-jarig jubileum uitgebracht met een dikke knipoog naar ons eerste bier de NEIPA. Voor elke batch gebruiken we exotische hopsoorten. Leverbaar in 33cl blikje en 20l RVS fust.

Kuuks Brabant Tripel 33cl

BRABANT TRIPEL 8,5%

Vroeger was het in Brabant zeer gebruikelijk gerst, haver, boekweit, of rogge te gebruiken in bieren. Als hommage aan die Brabantse bieren van toen, hebben wij met deze vier granen een frisse, doordrinkbare tripel gebrouwen. Naast 33cl fles tevens in karakteristieke stenen kruik van 50cl verkrijgbaar.

Kuuks Barley Wine 33cl

BARLEY WINE 10,5%

Onze rijke en complexe barley wine is een koperbruin bier. Een aangename blend van moutig, caramel, donker fruit, en een volle body. Laat je verleiden door heerlijke aroma’s en proost op de verrukkelijk diepe smaak. Naast 33cl fles tevens in karakteristieke stenen kruik van 50cl verkrijgbaar.

BARREL AGED BARLEY WINE 10,5%

Limited Edition 2024, oplage 100 stenen 50 cl kruiken (maart 2024). Onze rijke en complexe Barley Wine heeft 4 maanden in een voormalig Whisky vat uit het schotse Speyside gebied gelagerd en een fantastische smaakverrijking ondergaan. Ruik een eiken houttoon, proef de vanille. Fluweelzachte afdronk. Vanwege de beperkte oplage, neem contact met ons op voor de verkrijgbaarheid.

De volgende bieren zijn tijdelijk uit ons assortiment, maar kunnen terugkomen in 2024

Kuuks Brut Saison33cl

BRUT SAISON 6,0%

Prijswinnend: bronzen medaille in Dutch Beer Challenge 2021.
Een frisse, heldere, blonde Saison. Met aroma’s van limoen en witte druif. Ons origineel recept als Collab Brew met Stadsbrouwerij Wilskracht te Ravenstein.

Kuuks Maasheggen Dubbel 33cl

MAASHEGGEN DUBBEL 7,9%

In deze Maasheggen Dubbel gebruiken we Brabantse hoppen en meidoornbessen. Het is extra op smaak gebracht met een toefje zoethout.