Over ons

De Cuijkse Brouwbrigade is in 2018 opgericht door drie hobbybrouwers uit Cuijk: René Haring, Marcel Koot en Henk Winnen. Ze werken volgens een beproefde formule: ze zijn thuis voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe bieren en als het aanslaat bij vrienden en familie, dan is er goeie kans dat het in het groot wordt gebrouwen bij erkende brouwers zoals Wilskracht stadsbrouwerij, de Muifelbrouwerij en Sint Servattumus.

De brouwerij heeft een breed scala aan bieren op de markt gebracht, waaronder een New England IPA, Saison, Blond, Tripel, Dubbelbock, Hazy IPA, Barley Wine, diverse Maasheggenbieren en het Knillers bier. In 2021 werd een bronzen medaille gewonnen tijdens de Dutch Beer Challenge met het bier KUUKS Brut Saison.

Wat de Cuijkse Brouwbrigade onderscheidt, is hun liefde voor lokale ingrediënten en exotische hoppen. Dennentoppen, honing, meidoornbloesem, sleedoornbessen of wilde hoppen worden toegevoegd, waardoor hun eigentijdse bieren een lekkere combinatie vormen van traditie en avontuur.